На Київщині у гаражі виготовляли алкоголь під виглядом торгових марок

Правоохоронці також вилучили у чоловіка 6400 пачок тютюнових виробів

На Київщині судитимуть мешканця, який незаконно виготовляв та збував алкогольні напої.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура. 

Під час розслідування встановлено, що в літній період 2022 року мешканець Василькова обладнав своє гаражне приміщення спеціальним обладнанням для виготовлення алкогольних напоїв. Використовуючи спиртовмісну сировину та інші компоненти, він незаконно виробляв горілку, віскі та коньяк. Під виглядом відомих торгових марок, незаконно виготовлені алкогольні напої розливав у пластикові пляшки та збував за допомогою раніше орендованих транспортних засобів на всій території Київської області.

Правоохоронці вилучили у чоловіка 6400 пачок тютюнових виробів, 10400 літрів алкогольних напоїв, 1435 літрів спирту етилового, пакувальну тару та обладнання для виробництва. Вилучена підакцизна продукція, знаряддя її виробництва та сировина для її виготовлення підлягатимуть знищенню.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Київщині українські прикордонники виявили контрафактні підакцизні товари на кілька мільйонів гривень. За даними відомства, за результатами обшуків вилучили 84 ящика цигарок та 350 літрів лікеро-горілчаної продукції, розфасованої у різні ємності.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися