У Києві провалилася проїжджа частина дороги (ФОТО)

Що треба знати водіям про обмеження

У Києві через аварію на теплотрасі перекрили рух транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

"До уваги учасників дорожнього руху! На з’їзді з Берестейського проспекту на вулицю Миколи Ушакова рух транспорту тимчасово перекритий через аварію на тепломережі, яка спричинила провал покриття проїжджої частини", — йдеться в повідомленні.

Водіїв закликали врахувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки. Коли ліквідують аварію та відновлять рух транспорту на аварійній ділянці, поки що невідомо. У Патрульній поліції Києва оприлюднили фото аварійної ділянки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з міркувань безпеки та з урахуванням технічного стану тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією у столичному метрополітені зацікавилась прокуратура. Подробиці — за посиланням.

Читайте також про ДТП у Києві поблизу мосту Патона.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ник

9 грудня 2023, 09:39

чім більше крадете тим більше катастроф.і ще в нас нема ні одного приофі на державних должностях. квартал це не освіти це шарлатанство прклад зеленській шмигаль і вся решта

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися