Після обстрілу Києва пошкоджено газопровід

На місці працюють фахівці

Уламки стіни будинку в Дніпровському районі Києва пошкодили газопровід-ввід після нічного обстрілу столиці. Аварійна служба працює на місці надзвичайної події з 3:30. Наразі роботи тривають.

Про це повідомляє пресслужба "Київгаз".

Наразі фахівці ретельно перевіряють на загазованість стан підземних комунікацій в місцях потрапляння уламків ракет. Попередньо встановили, що розподільний газопровід не постраждав.

Ракетна атака на Київ 13 грудня

Вночі 13 грудня 2023 року в Києві сталися вибухи до моменту оголошення повітряної тривоги. У результаті дій системи протиповітряної оборони внаслідок падіння ракет було зафіксовано у чотирьох районах міста: Дніпровському, Деснянському, Дарницькому та Голосіївському. Зазначено про 53 постраждалих. Всі 10 балістичних об'єктів, що направлялися до столиці, були збиті силами протиповітряної оборони.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Дніпровському районі вибуховою хвилею та уламками ракет пошкоджено дитячий садок, спортивний комплекс та два багатоповерхових житлових будинки. Горіли декілька квартир, у будинках вибито вікна, пошкоджено автомобілі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися