На Київщині чоловік зґвалтував свою племінницю

Молодший брат та подружка почули крики дівчини

На Київщини до 9 років позбавлення волі засуджено чоловіка за зґвалтування племінниці. Прокурори у суді довели, що у грудні 2019 року в Фастівському районі 14-річна дівчина прийшла в гості до свого рідного дядька.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура. 

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік зачинив за племінницею  двері та зґвалтував її. Молодший брат та подружка почули крики дівчини та через вікно побачили як засуджений ґвалтує неповнолітню. Діти зателефонували її матері, яка викликала поліцію. Наразі вказаний чоловік перебуває під вартою.

Аби запобігти подібним випадкам, обговорюйте з дітьми потенційні небезпечні ситуації та способи їх уникнення. Заохочуйте дітей бути відкритими та повідомляти про будь-який тип сексуального насильства. Будьте уважними до змін в їх поведінці. Зверніться до лікаря, психолога, психотерапевта, якщо стан дитини викликає занепокоєння. У разі отримання інформації про те, що дитина стала жертвою насилля, невідкладно звертайтеся до правоохоронних органів, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що жителя Київщини засудили  до 12 років за ґратами за систематичне ґвалтування доньки. Чоловік також змушував її робити інтимні фото. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися