Пожежа у Солом'янському районі Києва налякала киян

Інформацію про вибух прокоментували у ДСНС та в "Київгаз"

У Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоквартирному житловому будинку, яка налякала очевидців нібито вибухом. Подробиці у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці та компанії "Київгаз", передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася на вулиці Сергія Берегового. У п’ятиповерховому житловому будинку горіла квартира на третьому поверсі. Рятувальники врятували потерпілого з ознаками отруєння продуктами горіння та передали медикам. Загасити пожежу вдалося за пів години.

"Слід зазначити, що жодних повідомлень про "вибух" на лінію 101 не надходило. Причини пожежі будуть встановлювати правоохоронці", — заявили в ДСНС.

Пожежу прокоментували й в компанії "Київгаз". Там заявили, що пожежа у квартирі в Солом’янському районі не пов’язана з роботою систем газопостачання. Втім газовики виїжджали на перевірку заявки про вибух газу на місце пожежі.

"З’ясовано, що пожежа не пов’язана з роботою систем газопостачання. Подія сталася у житловій кімнаті квартири на третьому поверсі будинку – спочатку виникла пожежа, а пізніше, ймовірно, вибухнув кінескопний телевізор. Причини займання встановлюються", — йдеться в повідомленні компанії "Київгаз".

Газові прилади та газова мережа в зону пожежі не потрапили, додали у підприємстві. Для запобігання виникненню аварійної ситуації тимчасово були відключені два газові стояки в будинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ-Одеса загорівся вантажний автомобіль. ДТП сталася у селі Сніжки на автозаправній станції. Горіла кабіна вантажного автомобіля. Вогонь гасили протягом години. Під час гасіння пожежі в кабіні знайшли тіло водія.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапив службовий автомобіль патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Броварах в ДТП потрапив пасажирський автобус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися