У Києві в ДТП потрапив автомобіль патрульної поліції

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля патрульної поліції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

За даними відомства, ДТП сталася сьогодні, 17 грудня. На проспекті Берестейському зіткнулися службовий автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus.

"Водій автомобіля Lexus порушив правила дорожнього руху та допустив зіткнення зі службовим автомобілем. Внаслідок ДТП, автівка патрульних виїхала на тротуар та зіткнулася зі стіною житлового будинку", — заявили в Патрульній поліції Києва.

Внаслідок ДТП постраждалих немає. На винуватця аварії патрульні склали адміністративний протокол про порушення Правил дорожнього руху, що спричинило ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ-Одеса сталася масштабна пожежа в автомобілі. В районі Ставищенської територіальної громади загорівся вантажний автомобіль. ДТП сталася у селі Сніжки. Горіла кабіна вантажного автомобіля. Вогонь гасили протягом години. Під час гасіння пожежі в кабіні автомобіля знайшли тіло чоловіка.

Читайте також, що автобус "Відень-Київ" потрапив в ДТП у Словаччині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися