Автобус "Відень-Київ" потрапив в ДТП у Словаччині (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Словаччині автобус "Відень-Київ" потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Про аварію розповів речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, передають "Коментарі".

За його словами, в ДТП потрапив автобус, який слідував рейсом "Відень-Київ" в напрямку українського кордону. В автобусі їхали 53 пасажири, усі — українці. Аварія сталася сьогодні, 17 грудня. Автобус вилетів в кювет та перекинувся поблизу населеного пункту Даргов.

"Вісім українців отримали травми середнього ступеня тяжкості. Зараз їм надається необхідна медична допомога, загроз їхньому життю немає", — заявив Ніколенко.

Решта пасажирів були перевезені до міста Кошице. Там вони очікують на запасний автобус.

Посольство України в Словаччині надає консульську допомогу українцям, які потрапили в ДТП поблизу населеного пункту Даргов. Українські консули взаємодіють зі словацькими правоохоронцями задля з‘ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі надання медичної допомоги травмованим українцям.

Нагадаємо, кияни вимагають зробити зупинку транспорту на Подільському мосту на Трухановому острові разом з спуском з моста. Подробиці звернення до столичної влади виклали в петиції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням. Тим часом кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.

Читайте також, що у Броварах мікроавтобус збив пішохода. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися