Кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену

До влади столиці звернулися з петицією

У Києві необхідно звільнити директора комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Автор петиції №12741 Павло Постоєнко закликав столичну владу звільнити директора "Київський метрополітен" Віктора Брагінського через його недбалість за роки посади. Брагінський був призначений керівником столичної підземки у 2014 році.

"За майже 10 років керування метрополітеном відбулася поступова деградація підприємства! Також за цей час не було відкрито жодної нової станції метро. Навпаки, через аварійність тунелів станції лише закривають", — наголосив автор петиції.

Для розгляду у Київраді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на півроку через підтоплення закрили станції метро на частині синьої гілки. Як планують уникнути транспортного колапсу через додаткове навантаження на транспортну систему — подробиці за посиланням.

Нагадаємо, кияни вимагають зробити зупинку транспорту на Подільському мосту на Трухановому острові разом з спуском з моста. Подробиці звернення до столичної влади виклали в петиції. 

Читайте також, що тунель метро у Києві може обвалитись.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Даня

12 грудня 2023, 21:00

Тут треба вже Кличка знімати з посади.Вже загрались

Володимир

12 грудня 2023, 18:20

Цапа відбувайла знайшли. Кличко мабуть сам цю петицію і створив, щоб від себе увагу відволікти. Та і нах... нам метро, головне клубочки і сходинки. Гнилий паскудний казнокрадій!!!

Сергій

12 грудня 2023, 17:47

Головним фігурантом в справі метро є той,хто дозволив будувати торговий комплекс насамому тунелі. А це хто? Давно в аварійному стані міст Патона,міст метро. А чим займається наш фігурант- очільник дерибану Києва? Потрібно акценти розтавляти правильно...

проезжал мимо

12 грудня 2023, 11:49

Ну и что? Вон в Киеве мосты в аварийном состоянии, по ним ездит транспорт, а кличко только предупредил, что они аварийные. И ВСЕ. Кому война, а кому ....

КИЕВЛЯНИН

12 грудня 2023, 11:49

И ПИДАРА КЛИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВОРЫ ЕБАНЫЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися