Кияни вимагають зробити зупинку транспорту на Подільському мосту

До столичної влади звернулися з петицією

У Києві необхідно зробити зупинку громадського транспорту на Подільсько-Воскресенському мості. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Автор петиції №12721 Роман Козаренко вважає необхідним зробити зупинку на Подільсько-Воскресенському мості на Трухановому острові разом з спуском з моста.

"Це важливо для того щоб забезпечити доступ до рекреаційних можливостей Труханового острова", — пояснив ініціативу автор звернення до столичної влади.

Для розгляду у Київраді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Нагадаємо, вартість проїзду у поїздах з Києва за кордон зросте. Про це пасажирів попередили в державній компанії "Укрзалізниця". За даними перевізника, зменшаться знижки на квитки на міжнародні рейси. Це роблять, щоб продовжити оновлювати парк вагонів та зменшити загальні збитки від пасажирських перевезень. Як зростуть ціни на білети та коли — подробиці за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили будівництво ділянки Великої кільцевої дороги. Нові ділянки Великої кільцевої дороги почали будувати з 2016 року. Фактично це є Північна об’їзна дорога столиці. Напередодні відкрили нову частину Великої кільцевої дороги від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту. 

Читайте також, що столичні комунальники знайшли спосіб зекономити на парках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися