Закриття метро у Києві кардинально змінило рух транспорту (СХЕМА)

Про які зміни треба знати пасажирам

У Києві на півроку через підтоплення закрили станції метро на частині синьої гілки. Як планують уникнути транспортного колапсу через додаткове навантаження на транспортну систему, розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, передають "Коментарі".

За його словами, у Києві збільшать кількість патрулів поліції та внесли ще кілька змін. У зв’язку з ремонтом тунелю станцій метро на ділянці "Деміївська" — "Теремки" та зі збільшенням навантаження на наземний громадський транспорт, тимчасово зміниться організація дорожнього руху на Либідській площі Києва.

Окрім того, рух розворотними кільцями на площі Либідській буде дозволено лише пасажирському транспорту. Для всіх інших транспортних засобів розворот організовано за маршрутом: вулиця Велика Васильківська — вулиця Ковпака — вулиця Антоновича.

"Для здійснення контролю та регулювання дорожнього руху на кінцевих зупинках громадського транспорту будуть залучені додаткові екіпажі патрульної поліції. Надалі будуть встановлені дорожні знаки, які дозволятимуть рух розворотними кільцями лише для громадського транспорту", — поінформував Білошицький.

Для зручності пасажирів додатково пропонують облаштувати зупинку громадського транспорту по вулиці Антоновича, 176 — поряд з ТРЦ Ocean Plaza.

На киян та гостей столиці чекають такі зміни:

·       На площі Либідській є два розворотних кільця. Вони завантажені припаркованими транспортними засобами. Їх потрібно зробити проїзними для громадського транспорту.

·       Решту транспорту переправлять на розворот на вулиці Велику Васильківську та Антоновича.

·       На вулиці Антоновича облаштують додаткову зупинку, ближче до входу в метро.

·       На більш завантажених відрізках дороги запровадять зміни в роботі світлофорів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на з’їзді з Берестейського проспекту на вулицю Миколи Ушакова рух транспорту тимчасово перекритий через аварію на тепломережі. Водіїв закликали врахувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки. Дивіться фото за посиланням.

Читайте також, що тунель метро у Києві може обвалитись.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися