На трасі Київ-Харків дві вантажівки потрапили в ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

На автомобільній трасі Київ-Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажних автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України у Київській області.

За даними відомства, ДТП трапилася на 120 кілометрі автодороги Київ-Харків. Зіткнулися дві вантажівки.

"Водій вантажівки Renault Premium не був уважним, не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості та дистанції, через що здійснив зіткнення з вантажівкою Iveco та металевим відбійником", — повідомили у Патрульній поліції України в Київській області.

Внаслідок ДТП постраждалих немає. Транспорт отримав механічні пошкодження.

"Під час спілкування з керманичем вантажівки Renault, патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з ротової порожнини, мова нечітка, а хода — нестійка. Однак чоловік відмовився від огляду на стан сп’яніння", — зазначили в поліції.

Патрульні отримали пояснення водіїв та склали схему ДТП. Після цього на водія вантажівки Renault склали адміністративні протоколи за порушення ПДР, що призвело до ДТП, та за керування у стані сп’яніння або відмова від огляду на стан сп’яніння. Також патрульні відсторонили водія від керування вантажівкою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ-Одеса загорівся вантажний автомобіль. ДТП сталася у селі Сніжки на автозаправній станції. Горіла кабіна вантажного автомобіля. Вогонь гасили протягом години. Під час гасіння пожежі в кабіні знайшли тіло водія.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапив службовий автомобіль патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Броварах в ДТП потрапив пасажирський автобус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися