Масштабна ДТП сталася в центрі Києва (ВІДЕО)

Що відомо про аварію від поліції та очевидців

У Шевченківському районі Києва через дорожньо-транспортну пригоду ускладнено рух транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

"До уваги учасників дорожнього руху! У зв'язку з ДТП на Галицькій площі, рух транспорту ускладнений від бульвару Тараса Шевченка у напрямку проспекту Берестейського", — йдеться в повідомленні Патрульної служби Києва.

Водіїв закликали враховувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки. Інформації щодо постраждалих поки що немає. Подробиці ДТП в поліції не повідомляють. Очевидці оприлюднили відео с місця аварії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ-Одеса загорівся вантажний автомобіль. ДТП сталася у селі Сніжки на автозаправній станції. Горіла кабіна вантажного автомобіля. Вогонь гасили протягом години. Під час гасіння пожежі в кабіні знайшли тіло водія.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапив службовий автомобіль патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Броварах в ДТП потрапив пасажирський автобус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


копитін

20 грудня 2023, 16:18

херова площа

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися