Стали відомі наслідки повітряної атаки по Київської області (ФОТО, ВІДЕО)

Що розповіли у військовій адміністрації та рятувальники

У Київській області внаслідок ранкової повітряної атаки російських окупантів знищено склад, пошкоджено будівлі та автомобілі. Подробиці розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

За його словами, вночі російські окупанти атакували Київську область ударними безпілотниками. Внаслідок атаки на цивільному підприємстві через падіння уламків сталася масштабна пожежа.

"Загорівся один зі складів підприємства. Станом на 1:07 пожежу на площі 1500 метрів повністю ліквідовано. Вибиті вікна та пошкоджені стіни чотирьохповерхової будівлі та двох складських будівель, розташованих поряд. Пошкоджено вісім автомобілів", — заявив Кравченко.

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко додав, що жертв та постраждалих немає. Всі відповідальні служби продовжують роботу з ліквідації та фіксації наслідків нічного повітряного удару. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі Київ-Одеса загорівся вантажний автомобіль. ДТП сталася у селі Сніжки на автозаправній станції. Горіла кабіна вантажного автомобіля. Вогонь гасили протягом години. Під час гасіння пожежі в кабіні знайшли тіло водія.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапив службовий автомобіль патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Броварах в ДТП потрапив пасажирський автобус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися