На Новий рік у Києві сталася стрілянина

Через вогнепальне поранення двоє людей були госпіталізовані

У Києві в новорічну ніч сталась масова бійка зі стріляниною. За попередньою інформацією, постраждали 6 осіб. Про це повідомив "Київ оперативний".

Повідомляється, що інцидент трапився близько 4:30 неподалік від станції метро "Либідська", на вулиці Велика Васильківська. Через вогнепальне поранення двоє людей були госпіталізовані, ще трьох з різними травмами грудної клітини, обличчя та голови також доставили до лікарні. Наразі офіційних коментарів поліція не давала. 

Нагадаємо, що також в ніч на 31 грудня біля найбільшого стадіону Деснянського району навпроти відділення поліції невідомі влаштували збройний напад на охорону торгового ринку.  У Києві невідомі розстріляли кіоски на Троєщинському ринку: фото Зловмисники відкрили вогонь по кіосках та кинули на територію ринку димову шашку. На щастя, ніхто не постраждав.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, про те як киянам уберегти житло на свята. Патрульні Київщини дали кілька простих порад, як уберегти своє житло від злочинців. В поліції заявили, що краще під час Нового року та свят встановити в квартирі сигналізацію, щоб бути спокійними та не турбуватися про можливість проникнення до квартири. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися