На Київщині вщент згорів старовинний храм (ФОТО)

Що відомо про масштабну пожежу

У Білоцерківському районі Київської області сталася масштабна пожежа у культовій споруді. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у понеділок, 25 грудня, близько десятої години вечора. Горів храм у селі Храпачі. Культова споруда знаходиться по вулиці Шкільна та була збудована 127 років тому.

"По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що горить культова споруда – Свято-Михайлівський храм 1896 року побудови, який є архітектурною пам'яткою УПЦ", — повідомили в ДСНС.

Загасити масштабну пожежу на площі 300 квадратних метрів вдалося за півтори години. Причина та збитки від пожежі встановлюють. Попередня причина займання – коротке замикання. Остаточні результати експертів будуть надані поліції. За фактом пожежі розпочали досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на автозаправній станції. Загорілась АЗС на проспекті Володимира Івасюка. Сталося загоряння накриття паливно-розподільчої колонки. 

Читайте також та дивіться відео, як у Києві атака окупантів зруйнувала квартиру відомого телеведучого.

Дивіться відео вибуху дрона-камікадзе в будинку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися