В Оболонському районі Києва сталася пожежа на АЗС (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Оболонському районі Києва сталася пожежа на автозаправній станції. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, у суботу, 23 грудня, загорілась АЗС на проспекті Володимира Івасюка. Сталося загоряння накриття паливно-розподільчої колонки. Вогонь загасили менш ніж за пів години. Внаслідок пожежі постраждалих немає. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок останньої повітряної атаки російських окупантів пошкоджені будинки. Мешканці не постраждали. Внаслідок атаки ударними безпілотниками влучань в об’єкти критичної інфраструктури немає. Напередодні у Київській області внаслідок повітряної атаки російських окупантів знищено величезний склад, пошкоджено будівлі та автомобілі. Постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки нічної повітряної атаки у Києві. У столиці є руйнування та постраждалі. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві атака окупантів зруйнувала квартиру відомого телеведучого.

Дивіться відео вибуху дрона-камікадзе в будинку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися