У Києві на Оболоні сталося ДТП з постраждалими

В якому стані знаходиться постраждалий пішохід, на даний момент невідомо

У Києві ввечері, 1 січня зіштовхнулися два автомобілі на одній з вулиць житлового масиву Оболонь.  У момент зіткнення машини зачепили пішохода.

Учасниками аварії стали автомобілі Volkswagen Passat і Renault служби таксі Uber. Машини зіткнулися на трамвайних коліях. На місці ДТП працювали правоохоронці та медики.  В якому стані знаходиться постраждалий пішохід, на даний момент невідомо.

Також нагадаємо, що у поліції повідомили, що у Київській області в новорічну ніч сталося понад 30 дорожньо-транспортних пригод. Станом на близько 9:30 з 1 січня на 2 січня в Київській області сталося 35 ДТП, з них 5 ДТП з потерпілими й 1 дівчина загинула.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Новий рік у Києві сталася стрілянина. Інцидент трапився близько 4:30 неподалік від станції метро "Либідська", на вулиці Велика Васильківська. Через вогнепальне поранення двоє людей були госпіталізовані, ще трьох з різними травмами грудної клітини, обличчя та голови також доставили до лікарні. Наразі офіційних коментарів поліція не давала. 

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися