На Київщині внаслідок влучання ракети утворилася величезна вирва (ФОТО)

Поліція фіксує наслідки ракетних обстрілів

На Київщини триває обстеження та фіксація наслідків ракетних обстрілів. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

На місцях подій продовжують працювати правоохоронці, вибухотехніки Київщини та рятувальники. Поліцейські проводять огляд місця події та фіксують наслідки атаки російських окупантів.

"Сьогодні, 29 грудня, окупант завдав ударів по території області. Сили Протиповітряної оборони ефективно спрацювали по ворожих цілях. На жаль, внаслідок атаки пошкоджено 11 приватних будинків та 11 автівок, травмовано одну людину", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

В поліції закликали громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та негайно прямувати в найближчі укриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування та потерпілі. За уточненими даними, у Києві внаслідок обстрілів одна людина загинула, 28 людей поранено.

Читайте також, що у Києві після ракетних обстрілів перекрили кілька вулиць.

Читайте также