Стали відомі нові подробиці ракетних обстрілів Києва та Київської області

Кількість жертв від ракетних обстрілів столиці зросла

У Києві внаслідок потужної атаки російських окупантів зросла кількість загиблих. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, у Шевченківському районі Києва пожежа виникла в двох складських приміщеннях на загальній площі дві тисячі квадратних метрів. Загалом, внаслідок обстрілів російських окупантів у Києві загинули тринадцять людей та 32 людини постраждали. Аварійно-рятувальні та пошукові роботи тривають. Інформація щодо потерпілих оновлюється.

Оновлені дані щодо наслідків ракетних атак російських окупантів оприлюднив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. За його словами, внаслідок падіння уламків збитих ракет на Київщині кількість пошкоджених приватних будинків у трьох районах області зросла до 17. 

"Пошкоджені дахи та паркани, вибиті вікна, посічені фасади. Також до 12 зросла чисельність пошкоджених автівок. Оперативними групами виявлено пошкодження школи та будівлі однієї з державних установ. Людині, яка була травмована внаслідок атаки, надана вся необхідна медична допомога", — заявив Кравченко.

Посадовець наголосив, що всі оперативні служби продовжують свою роботу. Людям, чиє майно пошкоджено, буде надана вся необхідна допомога. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування та потерпілі. 

Читайте также