У Києві рятували пенсіонерку, яка опинилася в безпорадному стані у власній квартирі

В квартирі на підлозі знайшли жінку

У Києві надали допомогу літній жінці, яка була в безпорадному стані у власній квартирі. На лінію 112 зателефонувала працівниця соціальної служби та повідомила, що її підопічна 76-річна панянка тривалий час не виходить на зв'язок. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва. 

Поліцейські Артем Драч та Володимир Тіщенко негайно відправилися за вказаною адресою. Прибувши на місце події, вони виявили, що двері до квартири були зачинені, а зсередини ледь чувся слабкий крик про допомогу. Не затримуючись ні на хвилину, поліцейські отримали дозвіл від власниці квартири на відчинення вхідних дверей та за допомогою власних зусиль відкрили їх.

В квартирі на підлозі знайшли жінку, яка скаржилася на своє самопочуття. Поліцейські надали допомогу старенькій жінці піднятися та викликали медичну допомогу для неї.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські Києва допомогли знайти прихисток 82-річній переселенці, яка самотня залишилась на вулиці. За даними відомства, до поліції Києва зателефонувала киянка та повідомила, що на одній з вулиць вона виявила одиноку літню жінку з речами, яка потребує допомоги та прихистку.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися