У Києві врятували з вулиці самотню пенсіонерку-переселенку

Подробиці розповіли правоохоронці

Поліцейські Києва допомогли знайти прихисток 82-річній переселенці, яка самотня залишилась на вулиці. Про інцидент розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, до поліції Києва зателефонувала киянка та повідомила, що на одній з вулиць вона виявила одиноку літню жінку з речами, яка потребує допомоги та прихистку.

"Правоохоронці спільно із соціальними службами влаштували жінку до столичного пансіонату, де вона може проживати та отримувати всі необхідні послуги. Щодо обставин, за яких безвідповідальні громадяни  покинули літню жінку, поліцейські проводять перевірку", — розповіли в Національній поліції України у Києві.

Відомо, що 82-річна пенсіонерка через війну була змушена покинути свою домівку на Донеччині та за запрошенням своїх знайомих наприкінці літа приїхала до Києва. Проте, на днях, останні виїхали з орендованої квартири, а жінку з речами покинули на вулиці. Бабуся самотня, сім’ї або інших знайомих вона не має. Пенсіонерку влаштували до пансіонату. Тут літня жінка зможе перебувати необмежену кількість часу і отримувати всі необхідні послуги. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області відбудовують заклад загальної середньої освіти №13. Про хід будівельних робіт розповіли у Київській обласній військовій адміністрації. У закладі освіти в Бабинцях, де тривають будівельні роботи, до початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навчалися 370 дітей. Зараз школу відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Під час окупації будівля навчального закладу зазнала значних пошкоджень. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили будівництво ділянки Великої кільцевої дороги. Нові ділянки Великої кільцевої дороги почали будувати з 2016 року. Фактично це є Північна об’їзна дорога столиці. Сьогодні, 5 грудня, відкрили нову частину Великої кільцевої дороги від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту. 

Читайте також, де нове житло будують у Київській області замість зруйнованого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


В пятизирковий Гомель переселили

10 грудня 2023, 16:09

СПАСЛИ БАБЦЮ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися