Через ракетний обстріл під Києвом контузило левицю (ВІДЕО)

Ракета впала недалеко від її вольєра

В результаті ракетної атаки на Київ 2 січня, левиця на ім'я Юна, яка перебуває у Центрі порятунку диких тварин на Київщині, отримала серйозну контузію. Ракета впала недалеко від її вольєра, всього за 300 метрів. Унаслідок цього тварина втратила координацію рухів і зараз потребує медичної допомоги та лікування.

Про це повідомляє  Центр порятунку диких тварин.

Внаслідок вибуху тварина отримала контузію, втратила координацію і потребує лікування. Причому рештки ракети впали досить близько від самого Центру.

В результаті збиття ракети і падіння близько 300 метрів від її вольєра, вона отримала серйозну контузію, що призвело до повної втрати координації. Ми вивчили записи камер відеоспостереження - це не була звичайна травма, оскільки Юна не встигла вдаритися. Вона вже отримує необхідний курс лікування, і ми покладаємо нашу надію на її одужання, - йдеться в повідомленні. 

Левиця на ім'я Юна прибула до Центру порятунку диких тварин у лютому 2023 року. Працівники Центру зазначали, що вона пережила складний психологічний стрес через невдалі стосунки з іншим левом. У результаті цього стану, тварина втратила здатність рухатися, мала пролежні, і більшу частину часу проводила бездіяльно у вольєрі. Проте з плином часу вона почала покращуватися і здоровшати.


"Коментарі" писали, що у Києві оперативні служби працюють у шести районах столиці, де виникли сім пожеж. Про наслідки обстрілів столиці розповів міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


т

2 січня 2024, 12:49

тварюки

т

2 січня 2024, 12:49

твари

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися