У Києві зафіксували перебої з інтернетом після атаки росіян

Де шукати безкоштовний Wi-Fi

Через ракетну атаку РФ зранку 2 січня у Києві фіксуються "значні перебої" з інтернет-зв'язком. Зазначається, що це найсерйозніший випадок за останні місяці.

Про це повідомив у соцмережі X сервіс Netblocks, який відстежує підключення до мережі.

Показники свідчать про значні перебої з інтернет-зв'язком у Києві, на тлі нових російських ракетних обстрілів, спрямованих на цивільну та критично важливу інфраструктуру столиці, - йдеться у повідомленні.

Інфографіка, оприлюднена сервісом, свідчить про те, що доступність інтернету в столиці впала до 80% від звичайного рівня. Зараз безкоштовний Wi-Fi можна шукати в "Пунктах незламності", у громадських місцях (у кафе, в ресторанах, на автозаправних станціях), бібліотеках та метро. 

Ракетний удар по Києву

Уранці 2 січня, коли у Києві була оголошена повітряна тривога, столицю обстріляли ракетами у кілька хвилин. На майже всіх територіях міста було зафіксовано падіння уламків. В результаті обстрілів з боку російської армії спалахнуло 7 пожеж, зокрема, в житлових будинках та об'єктах інфраструктури. Понад 30 осіб, включаючи дитину, постраждали від цих подій.

"Коментарі" писали, що в результаті ракетної атаки на Київ 2 січня, левиця на ім'я Юна, яка перебуває у Центрі порятунку диких тварин на Київщині, отримала серйозну контузію.


Читайте также