У Києві квартирні крадії ночували у приміщенні, а на ранок "обчищали" господарів

Правопорушники залишились у квартирі до ранку

У Києві судитимуть двох квартирних крадіїв. Зловмисники обікрали оселю у Дніпровському районі столиці, завдавши потерпілим збитків на понад 50 тисяч гривень.

Про це повідомляє столична поліція. 

На початку жовтня минулого року київські оперативники затримали двох квартирних зловмисників. Ними виявились місцеві жителі - 1969 та 1985 років народження. Вони потрапили до чужої оселі, відімкнувши замок вхідних дверей спеціально підготовленим знаряддям. Правопорушники залишились у квартирі до ранку, аби дочекатись закінчення комендантської години, а вже зранку винесли звідти викрадене майно: ноутбук, мобільний телефон, обігрівач, зарядні пристрої, ювелірні вироби та гроші власників. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а зловмисників правоохоронці затримали.

Поліцейські провели невідкладні обшуки за місцем проживання порушників, а також в автомобілі одного з них, у результаті, вилучили різноманітні інструменти для злому замків, рукавички та інші речові докази злочинної діяльності фігурантів.

За цим фактом слідчі повідомили затриманим про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, вчинена за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті. Фігурантам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві троє чоловіків в Києві "обчистили" церков на 60 тисяч гривень. Ця крадіжка сталася під час будівельних робіт на території храму, і злочинці, які взяли участь у ремонті, викрали частину цієї суми та витратили її.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися