Жорстоке вбивство літньої людини сталося у Київській області

Що розповіли в поліції

У Київській області молодий чоловік до смерті забив палицею пенсіонера. Про вбивство розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, у селі Ольшаниця 29-річний чоловік, мотивуючись помстою, прийшов до будинку, де проживав пенсіонер, та почав бити літнього чоловіка дерев’яною палицею по голові. Згодом стягнув непритомного на підлогу, де продовжував наносити удари кулаками та ногами по голові та тілу. Від отриманих травм пенсіонер помер. Молодика затримали.

"Так, я бив його палицею, руками та ногами по тілу", — зізнався правоохоронцям затриманий.

Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Затриманому повідомили про підозру за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Жителю Білої Церкви загрожує від семи до десяти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали колишнього державного службовця за роботу на російські спецслужби. Затриманий проводив інформаційні диверсії проти України. Ним виявився колишній український посадовець, який раніше працював у Міністерстві палива та енергетики, Держкомрезерві та Міністерстві вугільної промисловості України. Після звільнення з державної служби у 2014 році він почав позиціонувати себе як "політексперт" та автор видань, в яких вихваляв агресивну політику Кремля щодо України.

Читайте також, як у Києві під час ракетних обстрілів камери "засвітили" роботу ППО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися