У Києві сталося жорстоке вбивство у квітковому магазині (ВІДЕО)

Чоловік накинувся на жінку з ножем

Київські оперативники затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки у квітковому магазині. Чоловік накинувся на продавчиню, наніс їй численні удари ножем, після чого зняв із потерпілої золоті прикраси та втік. 

Про це повідомляє Поліція Києва.

Інформація про виявлення жінки із тілесними ушкодженнями у приміщенні квіткового магазину на проспекті Голосіївському надійшла на спецлінію "102" близько 8 години ранку 2 січня. На місце події негайно виїхало керівництво територіального підрозділу поліції, оперативники, слідчо-оперативна група столичного главку та кінологи.

Того вечора 54-річна продавчиня знаходилась у приміщенні квіткового магазину. Близько дванадцятої години ночі до магазину зайшов невідомий, який почав із нею бесіду та за кілька хвилин пішов з кіоску. Згодом чоловік повернувся, накинувся на жінку та хаотично наніс їй численні удари ножем по тілу. Після зловмисник зняв із потерпілої золоті прикраси та зник з місця події. Однією із версій цього тяжкого злочину є вбивство з корисливих мотивів.

Вже за добу після скоєного оперативники затримали фігуранта у Голосіївському районі столиці. Ним виявився 37-річний іноземець, який не має постійного місця мешкання у столиці. У нього слідчі вилучили речові докази: три золоті каблучки, які належали загиблій. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна. 


"Коментарі" писали, що у Київській області молодий чоловік до смерті забив палицею пенсіонера.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися