У Києві чоловік побив та порізав перехожого

Пораненого чоловіка знайшли біля закинутої будівлі

Київські правоохоронці затримали чоловіка, який завдав перехожому тяжке тілесне ушкодження. Потерпілому із колото-різаним пораненням надали необхідну допомогу у спеціалізованому медичному закладі. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Біля закинутої будівлі на вулиці Архітектора Вербицького працівник муніципальної охорони виявив чоловіка із колото-різаною раною. Оперативний черговий скерував на місце події слідчо-оперативну групу та  працівників кримінальної поліції.

Під час недавнього конфлікту між перехожими виявлено, що нападник ударив потерпілого ріжучим предметом у груди та швидко втік. Поліція оперативно встановила особу нападника та затримала його згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це виявився 19-річний киянин, який раніше був засуджений за крадіжку. Крім того, наразі у Дарницькому районному суді розглядають обвинувальні матеріали щодо його звинувачення у розбійному нападі та грабежі. 

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі. 

"Коментарі" писали, що київські оперативники затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки у квітковому магазині. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися