У Києві п’яний водій збив людину та втік з місця ДТП (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію від правоохоронців

У Києві затримали нетверезого водія, який збив жінку та втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. Подробиці розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Правди водій автомобіля Hyundai збив жінку та втік з місця ДТП. На його розшук були орієнтовані всі наряди поліції. Потерпілу 1986 року народження забрали до лікарні з численними забоями, черепно-мозковою травмою та переломом кісток тазу.

Співробітники Патрульної поліції розшукали та зупинили автомобіль, за кермом якого був 36-річний чоловік. Водій перебував в стані алкогольного сп’яніння. Прилад "Драгер" показав 2,24 проміле. Чоловіка затримали. За фактом ДИП розпочато кримінальне провадження. Слідчі готують повідомлення про підозру затриманому та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Винуватцю ДТП загрожує до трьох років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк від трьох до п’яти років. В поліції Києва оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сталася масштабна ДТП. На трасі Київ — Чернігів, неподалік міста Бровари, зіткнулися шість автомобілей. Подробиці та фото з місця аварії — за посиланням.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області в ДТП потрапив мікроавтобус. Автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП травмовані п’ятеро людей, серед постраждалих — 15-річна дівчина.

Дивіться відео, як у Дарницькому районі Києва в ДТП потрапили дві іномарки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися