У Київській області легковик протаранив автомобіль поліції (ВІДЕО)

Що відомо про потрійну ДТП

У Борисполі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля патрульних. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Патрульну поліцію України у Київській області.

За даними відомства, ДТП сталася сьогодні, 5 січня, на перехресті вулиць Київський Шлях та Френкеля. В аварію потрапили службовий автомобіль полції Peugeot та ще два автомобілі ВАЗ 2106 та Volkswagen Caddy.

"Водій автомобіля ВАЗ 2106, рухаючись вулицею Френкеля, не надав перевагу в русі транспортному засобу Volkswagen Caddy, який рухався головною дорогою, унаслідок чого відбулося зіткнення. Внаслідок ДТП, автомобіль ВАЗ 2106 здійснив зіткнення зі службовим авто", — розповіли у Патрульній поліції України у Київській області.

В ДТП ніхто не постраждав, однак транспорт пошкоджений. На водія ВАЗ 2106 патрульні склали протокол за порушення Правил дорожнього руху, що спричинило ДТП. Патрульні оприлюднили кадри моменту аварії.

за посиланням.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області в ДТП потрапив мікроавтобус. Автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП травмовані п’ятеро людей, серед постраждалих — 15-річна дівчина.

Дивіться відео, як у Дарницькому районі Києва в ДТП потрапили дві іномарки.

Читайте также