Під Києвом сталася смертельна ДТП: 12-річний хлопчик загинув у свій день народження (Фото)

У Білоцерківському районі Київської області сталася трагічна смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Трагедія сталася ввечері 6 червня. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет і він зіткнувся з деревом.

Хлопчик помер на місці від отриманих травм ще до приїзду медиків. Батька, матір і хрещену матір дитини, які також перебували в машині, госпіталізували з важкими травмами.

За фактом трагедії відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які ними керують.

Нагадаємо, що в Броварах Київської області на будівельному майданчику загинув 61-річний робітник. У районному управлінні поліції міста Бровари повідомили, що на лінію 102 надійшло повідомлення від медиків місцевої лікарні про те, що на вулиці Чубинського, 9, житель Великої Димерки впав з будівельних конструкцій висотою у два метри та отримав травму голови.

Постраждалого доставили в реанімаційне відділення лікарні Броварів в кареті швидкої допомоги, де він і помер від отриманих травм. За фактом події було створено спеціальну комісію для розслідування нещасного випадку.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закрили вхід на станцію метро "Осокорки" через установку турнікетів.

Читайте також про загибель чоловіка в Білій Церкві після корпоративу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися