У Києві сталася аварія: водійка збила пішохода і втекла

Потерпілу ушпиталили

Київські патрульні розшукали керманичку, яка залишила місце ДТП. Подія сталася 9 січня  в Дніпровському районі, звідки на лінію 112 надійшло повідомлення про автопригоду.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва. 

Поліцейські швидко прибули на місце виклику та виявили заявника. Він розповів, що побачив як автомобіль Skoda здійснив наїзд на пішохода та поїхав з місця. Чоловік зазначив, що потерпілу ушпиталили та вказав ймовірний напрямок руху авто. 

Охоронці порядку передали орієнтування про транспортний засіб колегам та розпочали його пошуки. Обстеживши прилеглі території, інспектори виявили автомобіль, ймовірно, причетний до дорожньо-транспортної пригоди. Патрульні перевірили інформацію про авто, встановили власника та з'ясували, що за кермом перебувала 52-річна водійка. Відтак патрульні доставили громадянку на місце ДТП та передали її слідчим, які надалі з'ясовуватимуть усі обставини події.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Оболонському районі Києва в ДТП на Голосіївському шосе загинув водій мікроавтобусу. Подробиці смертельної аварії розповіли у столичній поліції.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися