У Києві легковий автомобіль протаранив маршрутку з пасажирами (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Голосіївському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та маршрутки. Про аварію розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За словами водія маршрутки, на зупинці, під час висадки пасажирів, на великій швидкості в його транспорт в'їхав автомобіль Peugeot. На місці ДТП патрульні в ймовірного винуватця ДТП виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння.  

"Інспектори запропонували керманичу пройти огляд на стан сп'яніння. Останній зізнався, що вживав алкоголь після вчинення автопригоди та погодився пройти огляд. Результат позитивний — 1,87 проміле алкоголю в крові водія", — повідомили в Патрульній поліції Києва.

На водія легковика склали адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього руху, що спричинило ДТП, та за вживання алкоголю після вчинення ДТП.

Нагадаємо, у Києві в ДТП на Гостомельському шосе загинув водій мікроавтобусу. Подробиці смертельної аварії та фото з місця ДТП — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві позашляховик виїхав на зустрічну смугу та врізався у легковий автомобіль Toyota. Очевидці оприлюднили відео з місця ДТП.

Читайте також про ДТП на Повітрофлотському проспекті у Києві.

Дивіться відео, як у Києві на Троєщині вщент згорів тролейбус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися