У Києві обірвався ліфт у багатоповерхівці: загинула людина (Фото)

У Дарницькому районі столиці біля станції метрополітену "Харківська" обірвався ліфт в багатоповерховому будинку. Подія спричинила загибель однієї людини. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Зараз".

Трагедія трапилася на вулиці Декабристів, 10. У багатоповерховому будинку обірвався ліфт, в результаті чого загинув монтажник. Подробиці та обставини трагедії з'ясовуються.

Нагадаємо, що в Броварах Київської області на будівельному майданчику загинув 61-річний робітник. Причиною став нещасний випадок. Згідно з попередньою інформацією від ТОВ Будівельна компанія "Стройподряд", під час виконання робіт будівельник, 1960 року народження впав з конструкцій і отримав травми, несумісні з життям.

У районному управлінні поліції міста Бровари повідомили, що на лінію 102 надійшло повідомлення від медиків місцевої лікарні про те, що на вулиці Чубинського, 9, житель Великої Димерки впав з будівельних конструкцій висотою у два метри й отримав травму голови.

Постраждалого доставили в реанімаційне відділення лікарні Броварів в кареті швидкої допомоги, де він і помер від отриманих травм. За фактом події було створено спеціальну комісію для розслідування нещасного випадку.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом того, що сталося. Причини та обставини трагедії встановлюються.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом чоловік облив бензином і підпалив свою дружину після сварки.

Читайте також про вандалізм на Байковому кладовищі в Києві.

Джерело: https://t.me/kyiv_n


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися