Ображала під час застілля: під Києвом чоловік облив бензином і підпалив свою дружину (Фото)

У селищі Юхни Київської області 61-річний чоловік намагався жорстоким чином вбити свою дружину, яку облив бензином і підпалив. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції України в Київській області.

Повідомляється, що під час сімейного застілля і спільного розпивання алкоголю між подружжям виник конфлікт, під час якого жінка почала ображати свого чоловіка. Пізніше вона намагалася виштовхати його з дому, в цей момент він розлютився  і почав погрожувати.

В результаті чоловік приніс додому пляшку з бензином, облив ним дружину і підпалив. Спочатку він просто залякував дружину і хотів підпалити будинок. Правоохоронці повідомили, що в один момент підозрюваний взяв літрову пляшку з бензином в підсобці, вилив її на дружину і підпалив, на жінці загорівся одяг і її тіло, а після вогонь перекинувся на підлогу.

55-річна постраждала змогла вибігти на подвір'я і самостійно загасити займання, вона отримала термічні опіки I-III ступенів, і знаходиться в лікарні. Чоловік був затриманий поліцією і поміщений в ізолятор. Всі речові докази вилучили для розслідування.

Підозрюваний отримав підозра за статтею про замах на умисне вбивство, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років. Найближчим часом суд обере запобіжний захід.

Нагадаємо, що в Борисполі Київської області під час сімейного застілля між цивільним подружжям виник конфлікт, під час якого жінка взяла кухонний ніж і вбила свого співмешканця ударом в груди.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися