На Київщині жорстоку бійку підлітків виклали у соцмережі

Билися дві дівчини

Поліцейські Київщини розпочали кримінальне провадження через бійку неповнолітніх у Тетієві. Про подію правоохоронцям стало відомо під час моніторингу соцмереж, де було висвітлено відео жорстокого конфлікту.

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Поліцейські розшукали батьків дитини та після отримання заяви від них, розпочали негайну перевірку. Наразі всі учасники конфлікту, який трапився 12 січня в місті Тетієві, встановлені. Обоє 14-річних дівчат є ліцеїстками місцевого навчального закладу. Між ними виникла сварка, у ході якої одна з дівчат завдала іншій ударів руками та ногами.

За направленням правоохоронних органів дитина у супроводі батьків пройде відповідну судово-медичну експертизу. Після отримання результатів поліцейські зʼясують ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, що дозволить правоохоронцям надати події остаточної кваліфікації.

Дізнавачі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури за фактом побоїв та мордування розпочали досудове розслідування, - йдеться в повідомленні. 

"Коментарі" писали, що у Києві правоохоронці викрили групу юнаків, які готувались вчинити серію злочинів на території столиці. Наслідуючи приклад російського серіалу, порушники організували та скоїли напад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися