На Київщині дитину зіштовхнули з висоти: поліція повідомила подробиці інциденту

Дитині знадобилася операція

Поліція Київщини встановила обставини інциденту біля школи, де постраждала дитина. 15 листопада минулого року надійшло повідомлення від матері про те, що її сина зіштовхнули з висоти. Відповідне відео з моментом інциденту зʼявилося у соцмережах. 

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Поліцейські зʼясували, що поза школою під час гри з однолітками один із них штовхнув хлопчика, внаслідок чого він та ще один школяр впали з парапету. У результаті одна дитина отримала значні тілесні ушкодження. Правоохоронці призначили судово-медичну експертизу для встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень. На даний момент з хлопцем все гаразд, його життю нічого не загрожує.

За фактом необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження, слідчі здійснюють досудове розслідування.

Позиція матері

"Ні Васильківська гімназія №1, ні батьки хлопчика, не хочуть брати на себе відповідальність і відшкодовувати витрати на лікування", — наголосила мати дитини.

Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс, закритий перелом передпліччя, забої та садна. Дитині знадобилася операція. Юлія вирішила звернутися до правоохоронних органів, які вже почали з'ясовувати всі обставини події для покарання винних.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські Київщини розпочали кримінальне провадження через бійку неповнолітніх у Тетієві. Про подію правоохоронцям стало відомо під час моніторингу соцмереж, де було висвітлено відео жорстокого конфлікту.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися