У Києві сталася смертельна ДТП на Столичному шосе (ФОТО)

Аварія заблокувала рух транспорту

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження через смертельну ДТП на Столичному шосе. Водій "Мерседеса" наїхав на чоловіка, який перетинав дорогу у невстановленому місці. Внаслідок зіткнення пішохід загинув на місці аварії, а автомобіль зіткнувся ще й з іншим легковиком.  

Про це повідомляє столична поліція. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько 07:00 години на Столичному шосе у Голосіївському районі Києва. Для встановлення усіх обставин на місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП главку поліції. Попередньо правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля "Мерседес", 1957 року народження, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. 

Внаслідок аварії пішохід отримав тяжкі травми, від яких загинув на місці події. Автомобіль після зіткнення із чоловіком також зіткнувся із іншим легковиком. Наразі поліцейські встановлюють анкетні дані загиблого. Водія іномарки перевірили на стан сп’яніння, за кермом він був тверезий. 

Слідчі продовжують працювати на місці ДТП та з’ясовують усі деталі. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

"Коментарі" писали, що у Києві судитимуть чоловіка, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вячеслав

22 січня 2024, 12:45

Водій тут не винний

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися