На трамвайній станції у Києві днями впала частина сходів: почалися ремонтні роботи

Для пасажирів організована тимчасова схема

На трамвайній станції Шухевича в Києві нещодавно сталася ситуація, коли частина сходів, які ведуть на платформу, обвалилася. Цей інцидент викликав обурення в соціальних мережах, але представники "Київпастрансу" стверджують, що не було жодних порушень у їхній роботі.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

На станції тривають відновлювальні роботи, тож сходовий прогін станції, на якому обвалилась плита, вже понад місяць закритий для доступу пасажирів. За словами транспортників, наразі тривають проектні роботи для початку капітального ремонту цієї станції.тРух ділянкою, де плануються першочергові відновлювальні роботи, обмежений з міркувань безпеки.

Для пасажирів організована тимчасова схема (на фото) проходу на станцію “Романа Шухевича”, яка і надалі слугує для користування маршрутами № 4, 5.


Просимо з розумінням поставитись до ситуації та перевіряти повідомлення з неперевірених джерел. Вся інформація про перебіг відновлення станції “Романа Шухевича” публікуватиметься на офіційних ресурсах “Київпастрансу“, – йдеться у повідомленні.

"Коментарі" писали, що водіям пояснили, як можна об'їхати перекриту ділянку мосту через Десну на трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися