На трасі Київ-Чернігів закрили проїзд: показано новий маршрут (Карта)

Водіям пояснили, як можна об'їхати перекриту ділянку мосту через Десну на трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів

Водіям пояснили, як можна об'їхати перекриту ділянку мосту через Десну на трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою міністерства розвитку громад та територій України.

На трасі з Києва до Чернігова перекрили рух мостом через річку Десна. Приблизно переправа не працюватиме до 1 травня.

Альтернативний маршрут руху проходить об'їзною Чернігова від Павлівки до села Ягідне. Далі машини можуть рухатися у бік Києва та назад.

Міст через Десну було зруйновано російськими авіабомбами у березні 2022 року. Тому Чернігів залишився без жодного на той час автомобільного сполучення зі столицею.

Відновити рух цією ділянкою вдалося влітку 2022 за допомогою понтону, а влітку 2023 завдяки відновленню старого зруйнованого мосту, який на час виконання ремонтних робіт служить як тимчасовий.

Поряд із зруйнованим мостом уже будують новий. Орієнтовно у травні планується завершити будівництво одного із проїздів. Повністю збудувати міст мають до кінця 2024 року.

TjYjgbv_FSV2mWQ0jf1lFVVnA.jpg



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися