Залишилися дружина і 5-місячна дитина: під Києвом загинув 24-річний поліцейський (Фото)

У Київській області в ДТП загинув 24-річний патрульний поліцейський Владислав Кирій, який служив у патрульній поліції Борисполя. Трагедія сталася 13 червня. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Патрульної поліції України.

У поліції повідомили, що Владислав Кирій був рядовим і тільки приєднався до поліції після навчання в академії. У загиблого залишилася дружина і 5-місячна дитина.

Через кілька місяців патрульний повинен був вийти на вулиці Борисполя для охорони правопорядку, проте доля розпорядилася інакше.

Молодий поліцейський їхав у автомобілі, водій якого не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автобусом.

Від отриманих травм Владислав Кирій загинув на місці. У поліції висловили щирі співчуття рідним і близьким загиблого патрульного.

Нагадаємо, що в Білоцерківському районі Київської області сталося трагічне смертельне ДТП, яке забрало життя 12-річного хлопчика в його власний день народження.

Трагедія сталася ввечері 6 червня. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет і він зіткнувся з деревом.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних у Києві трьома чоловіками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися