У Києві 41-річна жінка втопилася в озері (Фото)

У столиці на Березняках у Дніпровському районі рятувальники дістали тіло 41-річної жінки з озера Тельбін. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що 13 червня о 7 ранку на лінію оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України в Києві надійшло повідомлення від правоохоронців про те, що в озері Тельбін Дніпровського району було виявлено тіло жінки.

На місце подій прибув наряд водолазів, який дістав з води тіло жінки 1980 року народження. Тіло загиблої передали в руки правоохоронців, які і встановлять причини та обставини трагедії.

Нагадаємо, що в Київській області у ДТП загинув 24-річний патрульний поліцейський Владислав Кирій, який служив у патрульній поліції Борисполя. Трагедія сталася 13 червня.

У поліції повідомили, що Владислав Кирій був рядовим і тільки приєднався до поліції після навчання в академії. У загиблого залишилася дружина і 5-місячна дитина.

Через кілька місяців патрульний повинен був вийти на вулиці Борисполя для охорони правопорядку, проте доля розпорядилася інакше.

Молодий поліцейський їхав в автомобілі, водій якого не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автобусом. Від отриманих травм Владислав Кирій загинув на місці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних у Києві трьома чоловіками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися