Лікар просто стояв поруч: в Києві чоловік помер в спортклубі (Фото)

У столичному спортивному клубі "Sportlife", який знаходиться в ТРЦ "Ретровілль" на проспекті Правди під час тренування помер відвідувач, який прибув медикам швидкої допомоги не вдалося його врятувати. Про це повідомили на каналі "Київ оперативний".

За повідомленнями свідків, чоловікові майже годину надавали медичну допомогу, однак врятувати його так і не вдалося. Відзначається, що допомогу надавав один з відвідувачів клубу, який також займався в залі.

При цьому, лікар спортзалу, нібито стояв поруч і просто спостерігав, а карета швидкої допомоги прибула на місце тільки через 20 хвилин. Очевидці повідомили, що у медиків не працювала деяка апаратура. Деталі інциденту з'ясовуються, причини смерті та особи загиблого невідомі.

Нагадаємо, що в Київській області в ДТП загинув 24-річний патрульний поліцейський Владислав Кирий, який служив в патрульної поліції Борисполя. Трагедія сталася 13 червня.

У поліції повідомили, що Владислав Кирий був рядовим і тільки приєднався до поліції після навчання в академії. У загиблого залишилася дружина і 5-місячна дитина.

Через кілька місяців патрульний повинен був вийти на вулиці Борисполя для охорони правопорядку, проте доля розпорядилася інакше.

Молодий поліцейський їхав в автомобілі, водій якого не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автобусом. Від отриманих травм Владислав Кирий загинув на місці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних в Києві трьома чоловіками.

Джерело: https://t.me/KyivOperativ


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися