Масштабні пожежі сталися у Києві та Київській області (ФОТО)

Що відомо про надзвичайні події

У Києві сталася пожежа у відселеній будівлі, у Київській області — врятували від загибелі цілу родину. Про пожежі розповіли у Головних управліннях Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці та регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомств, у Києві пожежа сталася у відселеній будівлі у Дніпровському районі. У будинку на вулиці Тампере, 14 загорілося сміття. Вогонь загасили менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

У Бучанському районі Київської області грати на вікнах ледь не згубили родину. Пожежа сталася в селі Червона Слобода вулиці Польова поки сім’я з п’ятьма дітьми спала. Горів двоповерховий житловий будинок площею 81 квадратних метрів. Пожежу гасили майже дві години.

"Як розповіли сусіди, викликаючи рятувальну службу вони не знали, що в будинку є люди, бо родина виїжджала на захід країни і тільки декілька днів, як повернулась", — йдеться в повідомленні Головного управління ДСНС у Київській області. Причину пожежі встановлюють правоохоронці.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області готуються до підтоплень територій. Масштабні паводки можливі у кількох районах регіону. Рівень води поступово підіймається. Де можливі загрози паводків — читайте за посиланням.

Читайте также