Сморід не давав оглянути: у Києві в сміттєпроводі знайшли труп чоловіка (Фото)

У Шевченківському районі столиці на вулиці Шулявська виявили страшну знахідку. Працівниця місцевого ЖЕКу прямо в сміттєпроводі виявила загорнутий в ковдру труп чоловіка. Про це повідомили на Facebook-сторінці "dtp.kiev.ua".

Сморід, який розносився вулицею і під'їздом, був настільки нестерпним, що слідчі не могли зайти всередину, щоб оглянути тіло на предмет ознак насильницької смерті.

Згідно з попередніми даними, труп чоловіка знаходився в сміттєпроводі як мінімум п'ять днів.

Нагадаємо, що В Києві сталася смертельна ДТП на вулиці Зодчих у Святошинському районі. Велосипедист потрапив під колеса вантажівки після зіткнення з п'яним пішоходом, який різко змінив траєкторію руху.

Згідно з даними поліції, трагедія сталася в результаті зіткнення велосипедиста з п'яним проходимо, який різко змінив траєкторію руху. 27-річний велосипедист впав під колеса вантажівки та загинув на місці.

На загиблому не було шолома, йому розірвало голову об бордюрний камінь. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення чинним транспортних правил, перехожий 1973 року народження був затриманий, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Також повідомляється, що загиблий чоловік працював лікарем-травматологом в сьомій міській лікарні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися