Рятувала подруг: під Києвом трагічно загинула 13-річна дівчинка (Фото)

У Київській області 15 червня трапилася смертельна трагедія на воді. У в Білій Церкві потонула 13-річна дівчинка, яка намагалася врятувати подругу. Про це повідомили в прес-службі поліції Білоцерківського району.

Згідно з повідомленням правоохоронців, водолази знайшли тіло загиблої дівчини в 100 метрах від місця трагедії. У поліцію надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку на річці Рось пропала неповнолітня.

Було встановлено, що компанія дівчат у віці від 12 до 14 років відпочивала біля річки, а нікого з дорослих не було поруч. Згодом діти пішли купатися, і одна з дівчаток почала тонути. Дві подруги кинулися на допомогу, врятована дісталася до берега і помітила, що її подруга пропала.

За фактом загибелі неповнолітньої було відкрито кримінальне провадження за статтею про вбивство з позначкою про нещасний випадок.

Нагадаємо, що в Шевченківському районі столиці на вулиці Шулявська виявили страшну знахідку. Працівниця місцевого ЖЕКу виявила труп чоловіка, загорнутий в ковдру, який знаходився прямо в сміттєпроводі.

Повідомляється, що тіло знаходилося в сміттєпроводі, коли його виявили співробітниця ЖЕК. Сморід, яка лунала на вулицю і під'їзд, була настільки нестерпною, що слідчі не могли зайти всередину, щоб оглянути тіло на предмет ознак насильницької смерті.

Згідно з попередніми даними, труп чоловіка знаходився в сміттєпроводі як мінімум п'ять днів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися