На Київщині маленький хлопчик вирішив прогулятися по кризі, але лід не витримав

Дитину шукають водолази

Поліцейські Київщини шукають 11-річного хлопчика, який зник у результаті трагічного нещасного випадку. 13 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному зі ставків села Маслівка тоне дитина.

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Встановлено, що повертаючись додому від бабусі 11-річний хлопчик разом з 10-річною сестрою вирішили прогулятися по кризі, але лід не витримав, на жаль, дитина провалилася. Правоохоронці Київщини продовжують проводити перевірку всіх обставин інциденту. Наразі до пошуків залучені водолази ДСНС. 

Шановні батьки! Не залишайте без нагляду малолітніх дітей! У разі зникнення дитини, відразу телефонуйте на "102", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, небезпечна крига забрала життя людини на Білоцерківщині. До оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що у селі Гайворон Володарської СТГ  на ставку людина провалилася під кригу.  

Також у Київській області 29 січня рибалка зник на водоймі. Речі чоловіка залишилися біля ополонки, а автомобіль був припаркований на березі.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися