На Київщині риболовля ледь не закінчилася масовою трагедією

Деяких у важкому стані госпіталізували до лікарні

На річці Ірпінь на Київщині, рибалка впала під лід, і троє інших рибалок поспішили на допомогу. Проте вони виявились у ситуації, де потрібно було рятувати всіх чотирьох.

Про це повідомляє ДСНС Київської області.

А ось знову "під'їхала" чергова історія про "риболовів на досвіді, які все знають. На цей раз "розгорнувся цілий екшн"…, який тільки завдяки рятувальникам закінчився добре, - йдеться в повідомленні. 

13 лютого надійшло повідомлення про те, що на річці Ірпінь між селами Демидів та Козаровичі провалилися під кригу рибалки. На місці, рятувальники виявили 4-х потерпілих, 2-є з яких знаходились в крижаній воді.

Почалось все з того, що один з чоловіків пішов на кригу ловити рибу і провалився.  Інший рибалка почув крики, зателефонував на "101" і кинувся на порятунок. Але провалився сам. На шум припливли ще 2-є небайдужих громадян на човні, які рибалили на протилежному березі заплави. Та й вони потрапили у крижану пастку.

За допомогою човна, мотузки та рятувальних жилетів, чоловіків доставили до берега, де їх вже чекали бригади "швидкої". Двох забрали до Центральної районної лікарні м. Вишгород у тяжкому стані з переохолодженням.

Нагадаємо, поліцейські Київщини шукають 11-річного хлопчика, який зник у результаті трагічного нещасного випадку. 13 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному зі ставків села Маслівка тоне дитина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися