На Київщині маленький хлопчик проковтнув бойовий патрон (ФОТО)

Хлопець не може пояснити, як саме проковтнув патрон

Дитину на Київщині вдалося врятувати після того, як вона проковтнула бойовий патрон. Лікарі зазначили, що це була їхня перша операція такого роду, але на щастя, життю дитини нічого не загрожує.

Про це повідомляє Київська обласна дитяча лікарня.

Богдан проживає у невеликому містечку Білогородка, яке стало місцем лінії фронту під час подій 2022 року. У цьому районі й донині можна знаходити гільзи, кулі та інші боєприпаси. Зараз хлопець не може розповісти, як саме він проковтнув патрон.

Хлопця доставили до нас у лікарню перелякані батьки. Першочергово ми провели рентгенографію і визначили місцезнаходження предмета, щоб уникнути ускладнень. На щастя втручанню ніщо не заважало, тому наша команда вилучила предмет, - йдеться в повідомленні. 

Для лікаря ендоскопіста це перший досвід видалення боєприпасу з ШКТ. Куля залишиться у лікарняній колекції видалених сторонніх тіл.

Нагадаємо, у Києві врятували хлопчика, який проковтнув 20 магнітів іграшкового конструктора. Кожна година очікування могла погіршити стан пацієнта, тому консиліум лікарів вирішив провести невідкладне оперативне втручання.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

16 лютого 2024, 18:05

да ничего бы ему не было скорее всего. Патрон бы спокойно вышел естественным путем. Грязи разве только наелся. А вот случай с магнитами действительно серьезный.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися