Присів відпочити: у Києві чоловік помер на лавочці (Фото)

У Дніпровському районі столиці на Русанівці, в ніч на 18 червня сталася смертельна трагедія. Невідомий чоловік помер на лавочці посеред скверу. Про це повідомили в Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що тіло чоловіка на лавочці в сквері виявили в ніч на п'ятницю. Трагедія трапилася близько 23:00 в сквері біля вулиці Серафимовича, тіло померлого виявили без ознак життя на лавочці.

Очевидці повідомили, що померлий виглядав на 40-50 років, мав при собі сумку з речами, й в один момент у нього погіршилося самопочуття, після чого чоловік присів відпочити на лавочку і помер. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка встановлювала обставини смерті.

Нагадаємо, що в Шевченківському районі столиці на вулиці Шулявська виявили страшну знахідку. Працівниця місцевого ЖЕКу прямо в сміттєпроводі виявила загорнутий в ковдру труп чоловіка. 

Сморід, яка поширилася на вулицю і під'їзд, була настільки нестерпною, що слідчі не могли зайти всередину, щоб оглянути тіло на предмет ознак насильницької смерті.

Згідно з попередніми даними, труп чоловіка знаходився в сміттєпроводі як мінімум п'ять днів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися