Масштабна ДТП сталася у Київській області (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли в поліції та оприлюднили фото з місця події

У Броварському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Національної поліції України у регіоні.

За даними відомства, ДТП трапилась на території Великодимерської громади. На трасі між селами Русанів та Перемога зіткнулися легкові автомобілі Volkswagen та Kia.

"Водій автомобіля Volkswagen під час обгону, не впевнившись у безпечності маневру, допустив зіткнення із легковиком Kia, під керуванням 47-річного чоловіка. Надалі після удару автівки злетіли у кювет", — розповіли в поліції Київської області.

Внаслідок ДТП отримав травми водій автомобіля Kia. Потерпілого госпіталізували до лікарні. В поліції оприлюднили фото з місця аварії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва понівечили автомобілі. Про хуліганство в поліцію повідомив очевидець. На місці події патрульні поліцейські знайшли, хто це зробив. Чоловік ховався за автомобілями. В Патрульній поліції Києва оприлюднили фото понівечених автівок.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли вбиту людину. Труп скривавленого чоловіка біля сміттєвих баків виявив місцевий мешканець.

Читайте також, що у Києві водій іномарки на пішохідному переході збив дитину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися